Eelroad

Põdraliha-sinihallitusjuustu pirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Soe pirukas maitseb sügisõhtul nii oma perele kui külalistele. Vahelduseks võiks seda teha põdralihakonserviga. Hallitusjuustu võib ka fetaga asendada või üldse välja jätta.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Põhja valmistamiseks haki või, jahu ja sool ühtlaseks puruks. Lisa vesi ning sega tainaks. Suru see 26 cm läbimõõduga kõrgemate äärtega pirukavormi põhja ja äärtele. Pane 30 minutiks külma. Torka tainapõhja kahvliga augud ja eelküpseta 200kraadises ahjus 10 minutit. Samal ajal koori porgand ning lõika peenteks ribadeks. Tükelda porru ja seened. Kuumuta köögivilju ja seeni pannil õlis mõni minut. Sega hulka tükeldatud lihakonserv, maitsesta kuivatatud ürtide, soola ja pipraga. Laota segu eelküpsetatud põhjale. Puista riivjuustuga üle ning pudista sinihallitusjuust peale. Sega munad ja kohvikoor, kalla pirukale. Küpseta ahjus 20–30 minutit või kuni pirukas on küps.
Kogus 8 lõiku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa