Eelroad

Marineeritud porgandid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Vürtsikad-magusad porgandikangid on tervislik amps kas või hilisõhtul.
Valmistusaeg:

25 minutit + 8 tundimarinaadis

Kogus: 4 portsjonit
Koori porgandid, lõika kangideks ja blanšeeri 3–4 minutit. Nõruta korralikult. Sega nelk, karneelikoor, suhkur, äädikas, vesi, sool ja sinepiseemned kastrulis, kuumuta keemiseni ja keeda
mõõdukal kuumusel 10–12 minutit. Vala kuumalt porganditele ja jahuta. Kata nõu kaanega ja hoia vähemalt 8 tundi külmas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
el 26.sept 2012 19:28
Marinaad sai hea. Aga porgandites pettusin veidi. Olen teinud porgandeid sidrunimahla ja sidrunipipraga, saavad mõnusad krõmpsud ampsud. Ju ootasin siit sama.
1