Eelroad

Krõmps peedi-carpaccio

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Amps neile, kes söövad silmadega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta ahi 200 kraadini. Koori peedid ja viiluta paarimillimeetristeks seibideks. Lao küpsetuspaberiga kaetud pannile, peale õli ja palsamiäädikat. Ahju, ja vaata tunde järgi, et oleksid ikka mõnusalt krõmpsud. Paar rukolasaba taldrikule, peale peediviilud. Siis lülita ahi grilli peale ja pudista kitsejuust pannile. Hoia ahjus, kuni tipud pruunikaks tõmbuvad. Siis peetidele seltsiks taldrikule. Veel kuival pannil röstitud piiniaseemneid, paar tilka balsamicokreemi. Ja ongi valmis!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kata80 15.jaan 2013 18:49
Hyper super hea! Ka ilma kitsejuustuta-ainult piiniaseemnetega :)
1