Eelroad

Imelihtne, imemaitsev räimelugu

Keskmine hinne: 3.42 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Mõnusad krõmpsud kalapalad. Söö kartulipudruga või pane võileiva peale.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
Paneeri fileed soolaga maitsestatud rukkijahus. Soojenda ahi 225 kraadini. Lao paneeritud fileed vormi. Küpsemise käigus nad pisut kahanevad, võid julgelt pisut üksteise peale laduda. Koori ja viiluta sibul. Ja kui juhtub olema mõni kirsstomat, saada ühes sibularõngaste ja räimedega ahju. Enne piserda peale ka pisut oliiviõli. Küpseta kuldseks, umbes 25 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kibe sibul 11.nov 2012 08:36
imelihtne on küll, aga gurmaanikal on õigus, et imemaitsev on ülepakutud. maitsev jah nagu enamus toidud. võib-olla päris kogenematule noorele perenaisele tundub tõesti, et sai uhke asjaga hakkama, kui räimed ahju pistis ja need söödavaks osutusid. ei meeldi mulle ülepingutatud kiitmine, nagu telekanalid reklaamivad oma uusi saateid: enneolematult põnev, uskumatult huvitav...vaadates on ikka üks igav ja veniv jamps nagu enamasti.
Syyry 09.nov 2012 15:11
Mulle ka meeldib. Ei saa aru miks see gurmaanikas õelutseb, ära siis tee neid räimi ja üldse - mine ela ennast mujal välja!
gurmaanikas 06.nov 2012 20:00
Ei saa küll aru, mis siin nii imemaitsvat on. Kõige harilikum räimevorm! Igalt poolt on võimalik leida palju huvitavamaid räimeretsepte, kus sugugi ei kasutata väljendit "imemaitsev". Mulle jääb üldsiselt mulje, et kiitmistega pakutakse sageli veidi üle. Ja rukkijahuga paneerimine, nagu ka riivleiva kasutamine ei tee räimevormi sugugi ahvatlevamaks, isegi kui kahe fileepoole vahele panna veidi määrdejuustu. Aga muidugi - kõik on ju maitse asi. Kui hakata esimest korda tegema, võib õnnestumise üle muidugi rõõmustada.
Jacson 06.nov 2012 13:30
Mulle ja teistele meeldib!
1