Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Terav brokoli-bataadisupp

Eelroad

Terav brokoli-bataadisupp

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Selles tugevalt vürtsises supis on vähe kaloreid. Harissa on Põhja-Aafrikast pärit põletavalt terav tšillipasta, milles on ka vürtsköömneid ja köömneid, koriandrit ning küüslauku. Selle puudumisel võid teravust lisada muu vürtsise kastmega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 spl Rapsiõli
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
500 g (2-3 tk) Bataat
1 - 1.2 l Puljong (köögivilja)
200 g Spargelkapsas
1 - 2 tl Harissa
Sool
Kuumuta poti põhjas õli, hauta selles tükeldatud sibulat 5–7 minutit, kuni pehmeneb. Lisa purustatud küüslauk ja hauta veel 2–3 minutit. Koori bataadid, tükelda ja lisa potti. Kuumuta mõni minut. Lisa puljong, kuumuta keemiseni ja hauta 10 minutit. Lisa õisikuteks tükeldatud brokoli ja hauta veel 5 minutit või kuni köögiviljad on pehmed. Püreeri supp. Maitsesta harissa
ja vajadusel ka soolaga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Sült

Argitoidud
Sült