Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Tuunikala-ciabatta

Eelroad

Tuunikala-ciabatta

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Pitsataolised tuunikalasaiad valmivad poole tunniga ja sobivad lastega külla tulnud sõpradele suupisteks. Soe amps on jahedal sügisel kõigi lemmik.

kuni 20 min

+ 4- 12 tundi külmikus

Retsept
portsjonile
1 tk Ciabatta
1 tk Paprika (roheline)
1 tk Paprika (punane)
200 g Mais (konservist)
200 g Tuunikala (konservist)
75 g Riivjuust
4 spl Tomatipasta või -salsa
Lõika ciabatta pikuti pooleks ja siis veel pooleks, et saaksid neli saiatükki. Määri lõikepinnad tomatipüree või salsaga. Haki paprikad, nõruta maisi- ja tuunikalakonserv. Sega paprikatükid
ja konservid kokku 50 g riivitud juustuga. Jaga segu saiadele ja kata ülejäänud riivitud juustuga. Küpseta 200kraadises ahjus 12 minutit või kuni saiad on krõbedad.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga