Eelroad

Tuunikala-ciabatta

Keskmine hinne: 3.17 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Pitsataolised tuunikalasaiad valmivad poole tunniga ja sobivad lastega külla tulnud sõpradele suupisteks. Soe amps on jahedal sügisel kõigi lemmik.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 4- 12 tundi külmikus

Kogus: 4 portsjonit
Lõika ciabatta pikuti pooleks ja siis veel pooleks, et saaksid neli saiatükki. Määri lõikepinnad tomatipüree või salsaga. Haki paprikad, nõruta maisi- ja tuunikalakonserv. Sega paprikatükid
ja konservid kokku 50 g riivitud juustuga. Jaga segu saiadele ja kata ülejäänud riivitud juustuga. Küpseta 200kraadises ahjus 12 minutit või kuni saiad on krõbedad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa