Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Tuunikala-ciabatta

Eelroad

Tuunikala-ciabatta

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Pitsataolised tuunikalasaiad valmivad poole tunniga ja sobivad lastega külla tulnud sõpradele suupisteks. Soe amps on jahedal sügisel kõigi lemmik.

kuni 20 min

+ 4- 12 tundi külmikus

Retsept
portsjonile
1 tk Ciabatta
1 tk Paprika (roheline)
1 tk Paprika (punane)
200 g Mais (konservist)
200 g Tuunikala (konservist)
75 g Riivjuust
4 spl Tomatipasta või -salsa
Lõika ciabatta pikuti pooleks ja siis veel pooleks, et saaksid neli saiatükki. Määri lõikepinnad tomatipüree või salsaga. Haki paprikad, nõruta maisi- ja tuunikalakonserv. Sega paprikatükid
ja konservid kokku 50 g riivitud juustuga. Jaga segu saiadele ja kata ülejäänud riivitud juustuga. Küpseta 200kraadises ahjus 12 minutit või kuni saiad on krõbedad.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes