Eelroad

Soe kanasalat fetaga

Keskmine hinne: 3.57 Allikas: Signe Anton ja Jaanika Anton
Hõrk brileri sisefilee ja soojad köögiviljad muudavad selle salati eriti maitsvaks ja toitvaks.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Esmalt koori kartulid ning lõika need õhukesteks sektoriteks. Pane kartul 180 kraadisesse eelsoojendatud ahju umbes 10 minutiks küpsema, piserdades kartulitele veidi õli ning maitsestades soola ja ürtidega.
2. Samal ajal saad viilutada suvikõrvitsa ning hakkida kanafilee väiksemateks tükkideks. Maitsesta kanafilee vähese soolaga ning küpseta pannil. Kui kartulid on ahjus umbes 10 minutit olnud, lisa suvikõrvits ning küpseta veel 3-4 minutit. Enne serveerimist sega kokku kaste ning puhasta granaatõun.
3. Serveerimiseks tõsta salatikausi põhja salatilehed, siis pool granaatõuna kogusest, seejärel köögiviljad, kanafilee ning kõige peale uuesti granaatõuna seemned ja feta. Nirista peale kaste, sega kergelt läbi ja serveeri kohe.

Soe kanasalat fetaga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 01.jaan 2013 10:54
Kartulid olid otsas, aga sellest hoolimata või äkki selle tõttu, imeline salat. Kastme hulk ja maitse ka väga mõnus.
siirikirikal 04.dets 2012 11:04
kokkaja: saime Tallegg´ist selgituseks, et broileri sisefilee asub välisfilee ehk suure filee all eraldi ribana.
kokkaja 04.dets 2012 10:36
retsepti autorid, selgitage palun kus asub broileril sisefilee ? :) käisin lihatehnoloogi käest küsimas, tema ei teadnud :O järsku teie teate :A
1