Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Soe kanasalat fetaga

Eelroad

Soe kanasalat fetaga

Signe Anton ja Jaanika Anton
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Signe ja Jaanika Anton
Hõrk brileri sisefilee ja soojad köögiviljad muudavad selle salati eriti maitsvaks ja toitvaks.
kuni 20 min
Retsept
portsjonile
200 g Broileri sisefilee
5 tk Kartul
100 g Suvikõrvits
Jääsalat
0.5 tk Granaatõun ( puhastatud seemned)
50 g Feta juust
Õli
Sool
Maitseürdid (kuivatatud)
KASTE
1 tl Dijoni sinep
2 tl Mesi (vedel)
2 spl Valge veini äädikas
2 spl Sidrunimahl
2 spl Õli
1. Esmalt koori kartulid ning lõika need õhukesteks sektoriteks. Pane kartul 180 kraadisesse eelsoojendatud ahju umbes 10 minutiks küpsema, piserdades kartulitele veidi õli ning maitsestades soola ja ürtidega.
2. Samal ajal saad viilutada suvikõrvitsa ning hakkida kanafilee väiksemateks tükkideks. Maitsesta kanafilee vähese soolaga ning küpseta pannil. Kui kartulid on ahjus umbes 10 minutit olnud, lisa suvikõrvits ning küpseta veel 3-4 minutit. Enne serveerimist sega kokku kaste ning puhasta granaatõun.
3. Serveerimiseks tõsta salatikausi põhja salatilehed, siis pool granaatõuna kogusest, seejärel köögiviljad, kanafilee ning kõige peale uuesti granaatõuna seemned ja feta. Nirista peale kaste, sega kergelt läbi ja serveeri kohe.

Soe kanasalat fetaga

KOMMENTAARID

arxitibi 01.jaan 2013 10:54
Kartulid olid otsas, aga sellest hoolimata või äkki selle tõttu, imeline salat. Kastme hulk ja maitse ka väga mõnus.
siirikirikal 04.dets 2012 11:04
kokkaja: saime Tallegg´ist selgituseks, et broileri sisefilee asub välisfilee ehk suure filee all eraldi ribana.
kokkaja 04.dets 2012 10:36
retsepti autorid, selgitage palun kus asub broileril sisefilee ? :) käisin lihatehnoloogi käest küsimas, tema ei teadnud :O järsku teie teate :A
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega