Eelroad

Hiina kapsas suitsulihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Hiina kapsas suitsutatud loomaliha, apelsini ja viinamarjadega majoneesikastmes. Valmistamisaeg u 30 minutit.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pese ja puhasta kapsas, lõika kapsalehed ribadeks, varreosa viska ära. Viiluta liha. Koori apelsinid ja greip, hoia vilju koorides kausi kohal, et mahl kaotsi ei läheks ja eemalda viljaliha kelmestest. Pese ja poolita viinamarjad, eemalda seemned. Salatikastme jaoks sega kokku majonees, tsitruseliste mahl ja brändi, maitsesta soola ja pipraga. Pane kaussi salatiained ja vala üle kastmega.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa