Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Merivähilakad kastmes

Eelroad

Merivähilakad kastmes

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Merivähilakad karri-koore-veinikastmes. Valmistamisaeg u 30 minutit.

20-40 min

30

Retsept
portsjonile
1/2 kimpu kevadsibulaid
20 g võid
12 kooritud merivähi lakka
1/2 sl karrit
125 ml valget veini
soola
näpuotsatäis Cayenne´i pipart
150 g creme fraiche´i
1 sl pistaatsiapähkleid
Valmistusviis
Haki sibulad, sulata pannil või ja hauta sibulad klaasjaks. Lisa merivähilakad ja kuumuta, kuni need on punaseks tõmbunud. Tõsta merivähilakad välja ja jäta kaanega kaetult sooja kohta seisma. Pane pannile karri, kuumuta korraks ja lisa kohe ka vein. Keeda mõni aeg ilma kaaneta. Maitsesta soola ja Cayenne´i pipraga, lisa creme fraiche. Anna pistaatsiapähklitega ülepuistatud merivähilakad lauale koos kastmega.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree