Eelroad

LEHTPEEDIPÜREESUPP

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Püreesupp lehtpeedist Roquefort´i juustuga. Valmistamisaeg u 1 tund.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika lehtpeedilt juurikas, pese lehed ükshaaval ja lõika välja rootsud. Lõika rootsud 2 cm laitusteks ribadeks ja pane koos poolte lehtedega puljongisse keema. Maitsesta pipra ja muskaadiga. Koori sibul ja lisa puljongisse, keeda u 35 minutit. Võta sibul välja. Püreesta supp saumikseri või mikseriga. Sõtku või jahuga, vormi tainast väikesed kuulid ja lisa keevasse suppi. Keeda pidevalt segades u 5 minutit kuni nende täieliku lagunemiseni. Lisa segades vahukoor ja tükkideks lõigatud Roquefort´i juust. Järelejäänud lehtpeedi lehed lõika peenikesteks ribadeks, lisa supisse ja lase püreesupil veel u 5 minutit tõmmata.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist..
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa