Eelroad

SEENESUPP LEHTTAINAGA

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Karolines Kokken
Sametine ja koorene shampinjoni-kukeseenesupp lehttainast kaane all, mis küpsetatakse hiljem ahjus üle. Valmistamisaeg u 35-40 minutit
Valmistusaeg: 40-60 min

40

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Prae sibulat, shampinjone ja kukeseeni võis u 5 minutit. Lisa puljong. Sega omavahel koor ja jahu. Lisa koore-jahusegu tasapisi segades keevasse suppi. Sega hoolikalt läbi. Keeda tasasel tulel veel u 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Jaota supp 4 kuumakindlasse nõusse ( umbes 4,5 dl nõu peaks olema ). Rulli lehttainas lahti. Vaja läheb 4 lehte suurusega u 18x18 cm. Aseta lehed pottide peale, suru servad alla, nii, et "kaas" sulgeks poti. Määri tainast kergelt lahtiklopitud munaga ja riputa peale juustutükikesi. Küpseta 225 kraadi juures eelsoojendatud ahjus 15 minutit.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa