Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

SEENESUPP LEHTTAINAGA

Eelroad

SEENESUPP LEHTTAINAGA

Karolines Kokken
PrindiSoovita sõbrale
Sametine ja koorene shampinjoni-kukeseenesupp lehttainast kaane all, mis küpsetatakse hiljem ahjus üle. Valmistamisaeg u 35-40 minutit
40-60 min

40

Taimetoitlastele
Retsept
portsjonile
25 g võid
3 sl hakitud sibulat
450 g shampinjone peeneks lõigatuna
200 g kukeseeni
1 l juurviljapuljongit
1,5 dl 38% rõõska koort
3 sl jahu
1 tl soola
värskelt jahvatatud musta pipart
KATTEKS:
4 plaati lehttainast
50 g juustu väikeste tükikestena
1 muna
Valmistusviis
Prae sibulat, shampinjone ja kukeseeni võis u 5 minutit. Lisa puljong. Sega omavahel koor ja jahu. Lisa koore-jahusegu tasapisi segades keevasse suppi. Sega hoolikalt läbi. Keeda tasasel tulel veel u 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Jaota supp 4 kuumakindlasse nõusse ( umbes 4,5 dl nõu peaks olema ). Rulli lehttainas lahti. Vaja läheb 4 lehte suurusega u 18x18 cm. Aseta lehed pottide peale, suru servad alla, nii, et "kaas" sulgeks poti. Määri tainast kergelt lahtiklopitud munaga ja riputa peale juustutükikesi. Küpseta 225 kraadi juures eelsoojendatud ahjus 15 minutit.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes