Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

PORRU-JUUSTUSUPP

Eelroad

PORRU-JUUSTUSUPP

Karolines Kokken
PrindiSoovita sõbrale
Koorene porru-juustusupp saiakuubikutega. Valmistamisaeg u 30 minutit.

20-40 min

30

Retsept
portsjonile
25 g võid
2 sl jahu
1 l juurviljapuljongit
200 g sulatatud juustu
1-2 dl rõõska koort
1 porrulauk (u 175 g)
1/2 tl soola
SAIAKUUBIKUD:
4 tükki saia (u 100 g)
25 g võid
1/2 tl delikatesspaprikat
Valmistusviis
Haki porru hästi peeneks. Sulata kastrulis või, lisa jahu, sega ja prae kuldkollaseks. Lisa kastrulisse 1/4 puljongit, sega ja lisa siis ülejäänud puljong segades vähehaaval. Keeda u 5 minutit. Lisa juust ja koor. Keeda,kuni juust on sulanud. Lisa porrulauk ja maitsesta soola ning pipraga. Saiakuubikuteks määri või saiadele, riputa üle delikatesspaprikaga, lõika kuubikuteks ja rösti ahjus.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid

KOMMENTAARID

tiivi 25.jaan 2013 10:42
Varsseller sobis supi sisse
Kite26 12.juuli 2011 20:41
paprikapulbrit ei kasuta! ja saiakuubikud olen ära jätnud. Aga tavalise juustu asemel olen kasutanud suitsukana maitselist ning küüslauku olen ka lisanud! Pööraselt hea ja kerge teha!:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree