Eelroad

PIIMASUPP KRUUPIDEGA

Keskmine hinne: 5 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Suppi võib serveerida peatoiduna, kui juures on lisanditeks võileivad või pirukad. Kui supp maitsestada suhkru või meega ja lauale anda keedisega, sobib ka magustoiduks. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kruubid pesta, leotada külmas vees (2-4 tundi) ning panna koos leotusveega keema. Keeta nõrgal tulel. Kui kruubid on pehmed, lisada või ja piim. Maitsestada soolaga. Serveerida esimese toiduna. Sobib kerge eine peatoiduks, kui juures on toitvad lisandid nagu võileivad või pirukad. Kui supp maitsestada mee või suhkruga ja lauale anda keedisega, sobib ka magustoiduks.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Liha-, köögivilja- või seenetäidisega pirukad ja võileivad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Helukas 10.märts 2006 15:06
mulle väga meeldib niisama ilma lisanditeta lürpida väga hea on.
1