Eelroad

"Merevaigusupp "

Keskmine hinne: 4.69 Allikas: kodune
Aedviljasupp sulatatud juustuga. Maitsev ja kerge supp sobib süüa ka külmana.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Aja vesi keema ja lisa köögivili (lillkapsast, herneid, ube, porrut, maisi, porgandeid, shampinjone) ning terve suur sibul. Keeda köögivilju tasasel tulel u 10-15 minutit, kuni nad on krõmpsuvalt pehmed. Poole keetmise peal võib maitsestada kanapuljongikuubikutega. Tõsta supp tulelt, viska välja sibul. Lisa pidevalt segades sulatatud juust ja kuumuta suppi, kuni juust on sulanud. Keema ära lase. Vajadusel maitsesta suppi soolaga. "Merevaiku" võib ka rohkem panna supisse, kuid ühe paki külmutatud köögiviljade kohta piisab ühest karbist küllalt.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Diana989 30.okt 2010 00:11
Kõht oli tühi ja kapis oli merevaik, mille kuupäev hakkas kukkuma, seega otsisin siit sobiva retsepti. Panin sisse vaid shampinjone, külmutatud lillkapsast ja brokkolit, tilli ja selle suure sibula. NIII HEA! ja väga vähe aega nõudev :)
ahjualune 19.sept 2010 10:14
nii siis igayks teeb oma äranägemise järgi:D ma tahan vorsatikuubikutes buljonksi keeta:P
kiiiisu 24.märts 2008 13:17
Mina panin kõik võimalike juurvilju ja naturaalset merevaiku. Lõpptulemus oli väga maitsev.
soorebane 29.sept 2006 21:18
Mina kasutasin juurviljana lillkapsa, brokkoli ja porgandi segu. Lisasin suure sibula kuid ei korjanud seda välja. Kasutasin maitsestatud Merevaik Light lõhe ja krevetiga. Püreestasin supi. Väga maitsev.
pirmeli 16.märts 2005 15:53
arvan, et sibul näeb seal lihtsalt näotu välja. mina lisasin kadarbiku borsisegu ja toorjuustu tükke. vääga hea tuli.
Morgana 05.nov 2004 14:28
Miks sibula peab välja viskama?
1