Eelroad

Lihasalat II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ungari köök - Peeter Kard
Ketshupi-oliivõlikastmes segasalat (keedetud veiseliha, värske kurk, tomat, sibul).
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sibulad ja kurgid koorida, lõigata kuubikuteks, maitsestada soolaga ja lasta paar minutit seista, et eralduks üleliigne mahl. Veiseliha lõigata ribadeks, tomatid viiludeks, petersellilehed hakkida. Salatilehed pesta, nõrutada ja asetada salatikaussi. Ketshup segada õli, sidrunimahla või lauaäädika ja hakitud petersellilehtedega. Maitsestada paprikapulbri või jahvatatud pipraga. Kaste segada salatiainetega ja salat tõsta salatilehtedele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa