Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Lihasalat II

Ketshupi-oliivõlikastmes segasalat (keedetud veiseliha, värske kurk, tomat, sibul).
Retsept
portsjonile
400 g keedetud veiseliha
300 g värsket kurki
200 g tomateid
150 g sibulat
2 dl ketšupit
1 dl oliivõli
petersellilehti
lehtsalatit
1/2 sidrunit
paprikapulbrit
soola
Valmistusviis
Sibulad ja kurgid koorida, lõigata kuubikuteks, maitsestada soolaga ja lasta paar minutit seista, et eralduks üleliigne mahl. Veiseliha lõigata ribadeks, tomatid viiludeks, petersellilehed hakkida. Salatilehed pesta, nõrutada ja asetada salatikaussi. Ketshup segada õli, sidrunimahla või lauaäädika ja hakitud petersellilehtedega. Maitsestada paprikapulbri või jahvatatud pipraga. Kaste segada salatiainetega ja salat tõsta salatilehtedele.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool