Eelroad

Panzanella II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu
Itaalia saiasalat. Küüslaugumaitselised praetud saia tükid paprika, tomatite ja mustade oliividega õli-äädikakastmes. Algselt Itaalia perenaiste poolt kuivanud saia ärakasutamiseks mõeldud salat on saavutanud suure populaarsuse kogu läänemaailmas.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika sai koos koorikuga tükkideks, peenesta küüslauk suure kokanoaga. Pane mõlemad pannile kuuma õlisse ja pruunista pidevalt segades keskmisel kuumusel. Lase jahtuda. Puhasta paprikad ja lõika viljaliha ruudukujulisteks tükkideks. Lõika tomatid sektoriteks, poolita oliivid. Lahusta sool äädikas, klopi juurde õli ja pipar. Tõsta kõik ained kergelt läbi ja nirista kastmega üle. See salat on kõige maitsvam varsti pärast valmimist, kui küüslaugumaitseline praetud sai on alles meeldivalt krõbe.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa