Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Punase kapsa toorsalat kanafileega

Eelroad

Punase kapsa toorsalat kanafileega

Suur kokaraamat.
PrindiSoovita sõbrale
Marineeritud punase peakapsa toorsalat praetud kanafilee ja kreeka pähklitega.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
125 g Punane peakapsas
sool
0.5 sl Äädikas
0.25 tl *vedel mesi
0.5 sl sidrunimahl
0.5 sl punase veini äädikas
Must pipar
75 g *kanafilee
0.25 tl või
kreeka pähklid
Eemalda kapsalt juurikas ja välimised lehed, pese ning lõika peenikesteks ribadeks sisemised lehed. Aja keema soolvesi koos äädikaga. Blanšeeri selles kapsast umbes 1 minut ja lase korralikult nõrguda. Sega kokku mesi, sidrunimahl, äädikas, sool ja värskelt jahvatatud must pipar ning lisa sooja kapsa hulka. Marineeri kapsast aeg-ajalt segades umbes tund aega. Loputa kanafileed külma vee all, kuivata ja prae madalal kuumusel võis mõlemalt poolt umbes 3 minutit. Maitsesta soola ning värskelt jahvatatud musta pipraga. Jaga punase kapsa salat taldrikutele. Lõika fileed viiludeks ja aseta taldrikule salati kõrvale. Puista salatile hakitud kreeka pähkleid.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool