Eelroad

Punase kapsa toorsalat kanafileega

Keskmine hinne: 3.2 Allikas: Suur kokaraamat.
Marineeritud punase peakapsa toorsalat praetud kanafilee ja kreeka pähklitega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Eemalda kapsalt juurikas ja välimised lehed, pese ning lõika peenikesteks ribadeks sisemised lehed. Aja keema soolvesi koos äädikaga. Blanšeeri selles kapsast umbes 1 minut ja lase korralikult nõrguda. Sega kokku mesi, sidrunimahl, äädikas, sool ja värskelt jahvatatud must pipar ning lisa sooja kapsa hulka. Marineeri kapsast aeg-ajalt segades umbes tund aega. Loputa kanafileed külma vee all, kuivata ja prae madalal kuumusel võis mõlemalt poolt umbes 3 minutit. Maitsesta soola ning värskelt jahvatatud musta pipraga. Jaga punase kapsa salat taldrikutele. Lõika fileed viiludeks ja aseta taldrikule salati kõrvale. Puista salatile hakitud kreeka pähkleid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa