Eelroad

Kahevärviline singitarrend

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Paprika
Rõõmsanäoline ning pilkupüüdev pidulauaehe. 5 portsjonit
Valmistusaeg: üle 60 min

valmistusaeg 50 minutit tarretumisaeg 2 tundi

Kogus: 1 portsjon
50 g sinki
2,5 dl lihapuljongit
1 dl majoneesi
10 g želatiini
8 marineeritud kurki
2 keedetud muna
1 sl tomatikastet või ketshupit
1 tl hakitud peterselli ja basiilikut
1. Pange želatiin külma vette paisuma. Seejärel sulatage see kuumal vesivannil üles ja segage vedel želatiin sooja puljongiga. Jahutage puljong maha.
2. Segage majonees tarretuma hakkava tarrendiseguga, kloppige segamini. Saadud mass jagage kaheks. Üks osa segage tomatikastmega, teine osa hakitud maitserohelisega. Maitsestage soolaga.
3. Majonees maitserohelisega valage vormi, mis on õrnalt toiduõliga määritud ning jahutage kuni tarrend on poolenisti tarretunud. Asetage sellele 1 muna viilud, kuubikuteks lõigatud sink, 3-4 viilutatud kurki. Valage kõik üle majoneesi-tomatikastmeseguga ning laske 2 tundi külmikus tarretuda.
4. Lööge tarrend vormist serveerimialusele ning kaunistage munaviilude ja lehvikuks keeratud kurgirõngastega.
 
 
 
 
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
toodu 11.nov 2005 10:37
Andke nõu, kuidas saab tarretuma keemiseni kuumutatud zelatiinisegu. Mus see igatahes ei õnnestunud. Ma arvasin kohe, et see kuidagi kahtlane.
1