Eelroad

Kamaga paneeritud kõrvitsašnitslid

Keskmine hinne: 5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Mõnusalt kerge eine, milles mahedale kõrvitsale lisab maitset kama. Kamaga paneeritud kõrvitsaviilude vahele panin köömnejuustu, kuid selle võib asendada muu meelepärase juustuga. Sarnaselt võib valmistada ka baklažaani.
Valmistusaeg: 20-40 min

Valmistusaeg 15 min + küpseb 20 min

Kogus: 4 portsjonit
Lõika kõrvits u 0,5 cm viiludeks. Pane 2 viilu vahele õhuke juustuviil. Paneeri munas, siis soola ja pipraga maitsestatud kamajahus. Pane õliga määritud ahjuplaadile, pintselda pealt õliga ja küpseta 200-kraadises ahjus 20 min või kuni kõrvits on pehme.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 01.sept 2012 23:08
Väga maisvad ja kerged. Pooled tegin tavalise juustuga ja pooled sulatatud juustuga. Mõlemat viisi oli ühtemoodi hea. Mõnus ja teistsugune meetod kõrvitsa/suvikõr-
vitsa valmistamiseks.
1