Eelroad

Porrulaugusupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Köögiviljasupp lihata
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Tükelda kartul ja porru.
Pruunista kartul ja porru võis, lisa puljong.
Keeda u 10 minutit, kuni kartul on pehme.
Mikserda kõik koos (porru kartul, petersell, piim ja puljong).
Vala supp potti tagasi, keeda veidi, maitsesta soola ja pipraga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tiivi 01.märts 2013 13:37
Mina panen porrusupile varssellerit ja purustatud tomateid.Keedan tükeldatud varsseller enne vees.Hea mahe maitse.syps
stiux 21.nov 2009 17:07
hea lahja supp,porru kogust suurendasin ja kartulit vähendasin
tgtg 27.märts 2005 00:40
mulle meeldib see supp ja vahese kalorlusega ka. Ma teen natsa teisiti,proovige:-
porru ja keskmine sibul pruunistada.Lisa puljong ja kartul ja hauta 30 minti(votab rohkem porru maitset valja)-ylejaanud sama. Vaga hea supp
1