Eelroad

Apelsini-sibulasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: TT Autor: Toidutare
Araabia rahvustoit
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Lõika kooritud apelsinid ja sibulad õhukesteks ketasteks. Lisa seemnekividest puhastatud oliive või ploome. Puista üle soola-pipra seguga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kukkurloom 06.dets 2009 06:50
Punane sibul on alati kangem kui tavaline sibul, niiet irma ära aja segast. Õige punane sibul on nii kange et võtab selle maitsjal ninast vee välja.
irmasista 27.mai 2007 18:00
Nii see umbes käibki, ei tohiks ainult unustada salatit niisutada kerge oliivöliga ja sibulad vöiksid olla magusamat sorti nt punased ja oliivid ikka mustad:)
paprika 27.märts 2005 14:28
Ei ole vaja kommenteerida, kui ei meeldi, kuid selline kommentaar ei kõlba küll kuhugi !
Hiireke1 25.märts 2005 20:26
minge p.sss mis retsept
1