Eelroad

Metslinnuseljanka

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Linnulihasupp
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Haki sibul ja kuumuta võis koos tomatipastaga.
Koori kurk ja eemalda seemned ning lõika väikesteks tükkideks.
Eemalda marineeritud oliividel kivid.
Lõika praetud või keedetud linnuliha viiludeks.
Lisa keevasse linnuliha kontidest keedetud puljongisse võis kuumutatud sibul ja tomatipasta.
Lisa hapukurk, pipar ning loorber ja keeda 10 minutit.
Lisa liha, kapparid, marineeritud rohelised oliivid.
Lase keema tõusta ja võta tulelt.
Lauale andmiseks pane taldrikusse hapukoort, soolatud oliive, kooritud sidruniviil.
Puista peale hakitud petersellilehti.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa