Eelroad

Pannkoogirull

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Toidutare
Pannkoogirull kukeseenehautisega. Serveeri kohe pärast valmistamist. Jahtunud pannkoogirull soojenda ahjus enne serveerimist ning määri pealt hapukoorega (enne ahjus kuumutamist), jätab ilusa läike. Soovi korral puista üle riivjuustuga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Valmista pannkoogitainas ja lase sellel seista, kuni täidis on valmis.
Prae hakitud sibul väheses rasvaines kuldkollaseks, lisa kukeseened ning prae veidi aega.
Maitsesta soola ja pipraga, lisa hapukoor ja maitseroheline.
Pannkoogitainas kalla ahjuplaadile, millele on asetatud nurkadest üles keeratud küpsetuspaber.
Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit.
Kui tainas on küpsenud, võta see ahjust välja.
Vala kukeseened küpsetatud tainale, aja ühtlaselt laiali ja rulli kokku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maverik 16.nov 2004 00:03
Ja siis vöiks ju olla ka üks selline öunamoosi,kaneeli ja purustatud mandlitega ... :O) serveerides öuna-valgeveini-
kastme ja tuhksuhkruga
maverik 16.nov 2004 00:00
Hai..ai..ai kui lahe idee!!! Selle pean kindlasti ära proovima! Omalt poolt lisaksin veel hakkliha seentele Ja ise vist pistaksein selle rulli siis veel korraks ahju tagasi umbes 5min? Serveerida vöib ju ka mitmet moodi siis Kas külma hapukoore-tilli-
kastmega vöi kuuma tomati-basiiliku-
kastmega
1