Eelroad

Suvikõrvitsa-riisipüreesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: mannu
"MINU LEMMIKRETSEPT". 20.aug-15.sept. retseptivõistlus. Suvikõrvitsa-riisipüreesupp.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Tükelda sibulad ja prae üpris kergelt läbi.
Lõika suvikõrvits väikesteks tükkideks ja lisa sibulatükkide hulka.
Vala juurde puljong, hauta suppi umbes 10 minutit, seejärel püreesta.
Hauta riis pehmeks, lisa supile ja kuumuta veel 3 minutit.
Maitsesta supp hapukoore, sidrunimahla, soola, pipra, muskaatpähkli ja tilliga.
Soovi korral garneeri tillioksaga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maris 05.sept 2010 11:20
tegin ilma muskaatpähklita, supper hea tuli (Y)
1