Eelroad

Riisiring

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Toidutare
Mehhiko rahvustoit.
Valmistusaeg: 40-60 min

Valmistamisaeg u 25 minutit + u 30 minutit küpseb ahjus.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Keeda riis sõmeraks, kuid mitte täiesti pehmeks.
Lisa riivjuust, hakitud paprika, sool, pipar ja hapukoor.
Sega kergelt, pane võiga määritud rõngasvormi.
Küpseta 200 kraadi juures, kuni toit on paksenenud (u 30 minutit).
Jahuta veidi ja lõika siis terava noaotsaga servad vormi küljest lahti.
Kummuta riisirõngas ümmargusele vaagnale.
Kaunista maitserohelise ja tomativiiludega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa