Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Riisiring

Mehhiko rahvustoit.

40-60 min

Valmistamisaeg u 25 minutit + u 30 minutit küpseb ahjus.

Retsept
portsjonile
1 kl keetmata vōi 3 kl sōmeraks keedetud riisi
100 g riivjuustu
100 g paprikat
2 tl soola
1 tl pipart
1½ kl hapukoort
KAUNISTUSEKS:
maitserohelist
tomativiile
Valmistusviis Keeda riis sõmeraks, kuid mitte täiesti pehmeks. Lisa riivjuust, hakitud paprika, sool, pipar ja hapukoor. Sega kergelt, pane võiga määritud rõngasvormi. Küpseta 200 kraadi juures, kuni toit on paksenenud (u 30 minutit). Jahuta veidi ja lõika siis terava noaotsaga servad vormi küljest lahti. Kummuta riisirõngas ümmargusele vaagnale. Kaunista maitserohelise ja tomativiiludega.

Märksõnad

riisiringtoidutare

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes