Eelroad

Lossariina

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Toidutare
Vene rahvustoit. Hõrgutav lõhesupp.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhasta ja lõika porgand, porrulauk ja juurseller ilusateks peenikesteks ribadeks ning pruunista kergelt võis.
Lisa puljong, tomatipüree ja maitseainekotike.
Lase supil keeda nõrgal tulel mõni minut.
Lõika lõhest väikesed fileeribad ja lisa supile, lisa oliivid ja kappar ning lase supil keeda madalal kuumusel u 5 minutit, kuni kala on valmis.
Võta maitseainekotike välja.
Maitsesta soolaga.
Serveerimisel lisa hapukoor, hakitud till ja tillioksake.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mahedik 02.dets 2012 17:42
Soovitan kõigile seda suppi. Väga maitsev :)
stiux 21.nov 2009 17:01
meeldiv supp,mulle tomatipasta ei istu aga lisasin lihtsalt tomatit puudub ka suurtes kogustes koorte lisamine,pluss punktid
Muffin Girl 09.sept 2007 19:30
Väga maitsev supp.Lihtne ja toitev.
1