Eelroad

Punane kapsasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Põnev kapsasupp
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhasta ja lõika kapsas ribadeks.
Koori tomatid ja lõika sektoriteks.
Keeda puljong, lisa kapsas ja tomatid ning keeda u 10 minutit, kapsas jääb veidi krõmpsuvaks.
Maitsesta tomatipüree ja soolaga.
Lase supil kuumal pliidil kaane all mõned minutit seista.
Puista peale hakitud peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
peregrinus 25.apr 2011 13:41
kui lisate supile värsket maitserohelist, on mõistlik supp minutiks-paariks keema lasta. võib juhtuda, et värske, läbikeetmata roheline ajab supi käärima.
muskal 02.märts 2009 11:37
Mina tegin supi ainult nende komponentidega, mis retseptis kirjas, super-hea oli:P
suslik 28.nov 2008 18:36
:P vaga hea supp tuli,lisasin veel kyyslauku,veiseliha,-
porgandit,sibulat!
999 13.märts 2006 22:39
kuna mul tuli supp arvatavasti tänu talvistele tomatitele veidi hapu lisasin natuke maitse järgi suhkrut. peotäis keedetud vasikalihakuubkuid lisasin ka sekka. Tulemuseks yks ylimaitsev supp...kerge teha kah.
1