Eelroad

Kalasupp

Keskmine hinne: 1.62 Allikas: vanaema kokaraamat
Hõrgutav kalasupp
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhasta ja koori kartul, porgand ja juurseller ning lõika kuubikuteks.
Keeda köögivili kalapuljongis ja maitsesta soolaga, lisa loorberilehed.
Sega jahu ja rõõsk koor, lisa supile, sega ja keeda umbes 5 minutit.
Sega munakollane hapukoore ja valge veiniga ning sega ettevaatlikult supile.
Soovi korral lisa maitseaineid.
Tõsta kalatükid kuuma suppi ja keeda 3-5 minutit.
Puista üle hakitud murulauguga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kati 03.veeb 2011 19:48
mul läks supi leem tükki:( ei teagi miks? maitse oli hea, aga külalistele ei pakuks...
Gleissy 06.märts 2010 08:44
Täitsa okei supp;)
kaisa 29.apr 2009 20:20
Ta vist mõtles, et kas lõpus lisada toored või mittetoored tükid.. Algul keedad toorest kalast puljongi ja hiljem paned keedetud tükid supi sisse.
Laina 23.apr 2009 15:33
Olen kala fänn ja minu jaoks on see superhea! :Y ...aga jahu ja rõõskoore segu kuumutasin ennem eraldi ära ja siis alles segsin supiga, et vältida klimpe. (To brith: Ikka toored kala tükid, siis jääb supile parem kala maitse.)
brith 30.jaan 2006 14:40
küsimus selle valmistamise kohta:Kas supi sisse tuleb lisada küpsetatud kala või toored kala tükid.
janson 26.sept 2005 14:46
Nämma! See on tõeliselt hea ja klassikaline kalasupp - eriti hea kui see veel lõhega teha.
1