Eelroad

Porgandisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Püreesupp, sobib serveerida hapukoore ja röstitud saiakuubikutega
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhasta ja haki juurviljad.
Kuumuta 5 dl vett puljongikuubikutega, lisa sibul ja juurviljad ning keeda u 10 minutit ehk kuni juurviljad on pehmed.
Pursta pehmeks keedetud juurviljad püreeks, vala potti tagasi ja lisa ülejäänud vesi.
Keeda veidi aega, maitsesta soola ja pipraga.
Kaunista petersellilehega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kenny26 10.juuni 2007 20:48
Sobib suurepäraselt dieedi puhul või kergeks suviseks eelroaks. Väga maitsev ja isuäratav väljanägemine.
1