Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Porgandisupp

Eelroad

Porgandisupp

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Püreesupp, sobib serveerida hapukoore ja röstitud saiakuubikutega

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 sibul
2 kartulit
2 porgandit
1 tk juursellerit
1 liiter vett
2 puljongikuubikut
soola
pipart
petersellilehte
hapukoort
Valmistusviis
Puhasta ja haki juurviljad.
Kuumuta 5 dl vett puljongikuubikutega, lisa sibul ja juurviljad ning keeda u 10 minutit ehk kuni juurviljad on pehmed.
Pursta pehmeks keedetud juurviljad püreeks, vala potti tagasi ja lisa ülejäänud vesi.
Keeda veidi aega, maitsesta soola ja pipraga.
Kaunista petersellilehega.

KOMMENTAARID

kenny26 10.juuni 2007 20:48
Sobib suurepäraselt dieedi puhul või kergeks suviseks eelroaks. Väga maitsev ja isuäratav väljanägemine.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes