Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Siberi borš

Vene rahvustoit
Retsept
portsjonile
300 g veisekonte
1 liiter vett
250 g frikadelle
300 g peete
100 g värsket kapsast
2 kartulit
60 g (1/3 kl9 kuivatatud ube
1 sibul
tükike küüslauku
1 porgand
1 sl tomatipüreed
1 tl jahu
1 sl margariini
soola
suhkrut
pipart
äädikat
hapukoort
maitserohelist
Valmistusviis Keeda kontidest puljong, kurna. Keeda puljongis ribadeks lõigatud kapsas ja kartulid. Leota oad, keeda eraldi pehmeks ja pane supi sisse koos riivitud keedetud peetide, margariinis hautatud maitseviljade ja jahuga. Maitsesta supp. Selleks tambi küüslauk soolaga, keeda supis veel 5-10 minutit. Frikadellid keeda supis või eraldi puljongis.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga