Eelroad

Seljanka

Keskmine hinne: 4.35 Allikas: Maire Suitsu Autor: Ruth
Seljanka eesti moodi.
Kogus: 1 portsjon
 
Lõika sibulad pikuti neljaks ja seejärel iga sektor õhukesteks viiludeks.
Hauta õli ja vee segus madalal kuumusel 15 - 20 minutit , kuni kogu mass on kuldkollane ja pehme,
lisa tomatipüree ja hauta vaevalt keevana mõni minut,
lisa keev vesi, loorberileht, pipraterad, leemekuubikud,
pikuti poolitatud ja õhukeselt viilutatud hapukurgid, tükeldatud sink, viinerid ja praejäägid.
Lase aeglaselt keema tõusta, tõsta pliidilt ja hoia kaane all 10 minutit.
Püüa loorberileht ja pipraterad välja, maitsesta lõplikult , soovi korral lisa veidi sidrunimahla, tõsta igale portsjonile hapukoort või jogurtit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Helen 05.märts 2013 19:30
Mina tegin seda suppi täielikult teistmoodi. Praejääki ma ei pannud, mul polegi sellist asja. Viineri asendasin sardelliga. Lisasin supile kartulit ja sibulat panin 1,5. Loorberilehti panin rohkem. Tomatipüreed samuti rohkem. Lisasin lisaks marineeritud kurgile ka kurgivedeliku. Panin sisse täiesti tavalise jahvatatud pipra mitte terasid. Törts panin ka sidrunimahla. Supp tuli lõppkokkuvõttes imehea.
extra virgin 04.okt 2012 15:47
minu lemmik juba aastaid! Sügisel asendan lihakraami mitut sorti metsaseentega, veel parem! Selle seeneseljanka jaoks teen sügavkülma ekstra 3-seene-
karpe. Tomatipasta peab olema selline ca 25-30%-line.
Pastakas 03.okt 2012 20:23
aga mis tomatipüree???
Pliiats 28.märts 2012 15:41
Maitsev supp!
pepzi 14.apr 2011 00:27
Panin tomatipüreed pisut rohkem, sai parem - tummisem. Väga mõnus, saab kiiresti valmis ka. :)
evelyn 14.mai 2010 15:49
Väga,väga maitsev.Meie pere lemmik:Y
Hindaja 18.märts 2010 12:00
väga hea supp,tõesti :)
sass 05.apr 2009 20:18
oi see on tõsiselt hea supp
Nipi 27.märts 2009 23:43
Vaputavalt maitsev!
merlin 28.aug 2008 13:47
Praejäägid on nt lihatükid mis on eelmisest päevast järgi jäänd. Mu vanaema ütles selle supi kohta külmkapi puhastus supp, sest sinna sisse võib kõike panna ja ta on ikka hea
Cone 22.mai 2008 13:43
Ülihea supp!
liina666 23.sept 2007 20:41
mis on praejäägid ?mhm?? :)
Jack 13.nov 2004 16:40
nämmmma nämmma nämmma mmmmmm amps amps
1