Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kartuli-kurgisupp

Eelroad

Kartuli-kurgisupp

Ruth Valik toiduretsepte
PrindiSoovita sõbrale
Kartuli-kurgisupp loomaliha ja kruupidega
Retsept
portsjonile
500 g looma või sealiha
3 l vett
½ kl kruupe
2 porgandit
1 petersell
½ sellerit
1 porrulauk
1 sibul
1 sl rasvainet
6-7 kartulit
2-3 hapukurki
soola
hakitud maitserohelist hapukoort
 
Liha aseta külma veega keema, eemalda vaht, lisa tangained ja keeda kuni need poolpehmed.
Lisa tükeldatud kartulid ning ribadeks lõigatud ja rasvaines hautatud maitseköögiviljad, keeda kuni kartulid pehmed.
Enne lauale andmist lisa tükeldatud hapukurgid, kuumuta, maitsesta soolaga ja lauale andmisel puista peale maitserohelist, lisa hapukoort.
 

KOMMENTAARID

liisbet 09.aug 2012 21:16
see supp on ju rassolnik
kompleks 23.märts 2008 12:39
Väga hea ja tervislik. Saab ka emadele ja vanaemadele rõõmu valmistada, ei viska liiga hapendatud kurke ära vaid kasutad neid supi sees...
unts 09.mai 2005 09:46
Hästi hea supp!!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke