Eelroad

Idamaine kanasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: tervisepluss 03/01 Autor: triinu
Kanasalat ananassi kastmega.
Kogus: 1 portsjon
 
Lõika porgandid pikuti neljaks, seejärel õhukesteks viiludeks.
Peenesta sibul, aja vesi ägedalt keema, lisa pudendatud leemekuubikud ja pisikesteks tükkideks lõigatud kanaliha.
Vähenda kuumust ja lase 5 minutit vaikselt haududa, tõsta vahukulbiga väla.
Pane leemesse pporgand ja sibul, hauta 6 minutit.
Kurna sõelal aga jäta leem alles.
Võta sellest 5 dl, aja see uuesti keema, lisa rosinad ja kuskuss; tõsta pliidilt ja hoia 3 - 4 minutit kaane all.
Nirista peale paar lusikatäit õli ja tõsta suure kahvliga kohevaks.
Vala suurde kaussi ning lisa kõik muud salatiained; tõsta alt ülespoole hästi segamini.
Töötle kastmekomponendid saumikseriga läbi, nirista siksakiliselt salati peale ja tõsta uuesti segamini.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa