Eelroad

Tofu juurviljaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Terviseleht 20/00 Autor: Marit
Juustu-juurviljaroog
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Porgand ja sellerijuur riivida jämedal riivil, porru purustada ja hautada koos vedelikuga 10-15 min. Lisada kuubistatud tofu ja õli. Hautada veel madalal kuumusel 5 min. Lisada maitseroheline ja lasta kaane all mõni minut "tõmmata".
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kanzap 28.jaan 2006 02:40
Segage (pruunistatud) tofu Wok Mixiga(külmutatud), laske kaane all pannil haududa, lisage misiganes maitseaineid(suvisel ajal värske kraam), kui muud pole on Hiina magushapu väga hea ja sööge!
meriketark 15.jaan 2006 22:24
Olen nõus ja usun,et see kreekapärane juust on hea,aga saa aru see tofu on mõeldud taimsena(see on ju sojajuust) ja aedvilju võib ja peabki lisama ehk siis vahetama oma isikliku maitse järgi.Retsept ongi ju sinu mõtlema panemiseks,kuidas paremini teha,ehk siis nendele,kes tahavad näpuga järge ajada ja keeta küpsetada.Veel soovitan tofu eraldi pannil pruunistada ja siis veidi tulist vett(200g tofu kohta ca 50g) lisada ja kaane all hoida madalal kuumusel.Seal tofu paisub!ja siis alles lisada teise toidu hulka.Maitsed on erinevad,head.
Malle Karakull 19.mai 2005 16:48
soolane kreekapärane toorjuust on ju palju parem selliste toitude puhul, juurviljadest lisaksin veel lillkapsast, baklažaani, aeduba, aedhernest, juurkaalikat, suhkrupeeti ja aedsalatit.
1