Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Peedipüreesupp

Eelroad

Peedipüreesupp

Toidutare Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev püreesupp
Retsept
portsjonile
0,5 kg peeti
1 sl punast veiniäädikat
8 dl vett
2 köögiviljaleemekuubikut
1 punane sibul
4 kartulit
2 dl kohvikoort
0,5 tl purustatud musta pipart
0,5 tl kuivatatud punet
0,5 tl kuivatatud basiilikut
1 tl ürdisoola
LISANDIKS:
4 sl paksu hapukoort või jogurtit
Valmistusviis
Lõika kooritud peedid väikesteks tükkideks, lisa vesi ja äädikas ning pudendatud leemekuubikud; lase 20 minutit haududa.
Lisa tükeldatud kartul ja sibul ning hauta, kuni kõik ained on pehmed.
Töötle sauseguri abil püreeks, lisa maitseained ja koor ning aja uuesti kuumaks.
Tõsta igasse taldrikusse lusikatäis hapukoort või jogurtit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp