Eelroad

Punane pidutort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Soolane eelroog.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Valmista pannkoogitainas ja lisa peenelt riivitud peet.
Veelgi hõlpsam on töödelda peet koos teiste ainetega ühtlaseks taignaks sauseguri või kannmikseriga.
Täidiseks lõika sink tillukesteks tükkideks, ürdid peenesta köögikääridega.
Sega kõik ühtlaseks seguks, vajaduse korral lisa lusikatäis piima; pane külmkappi tahkuma.
Prae taignast ülepannikoogid.
Kui need on jahtunud, määri igale täidist ja lao ülestikku kihiliseks koogiks.
Suru lõikelaua abil kergelt kokku, kata kinni ja hoia jahedas.
#?-:nbsp;
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
nokia 24.nov 2012 17:30
:A:A:A:A:A:A:A:A:A:A-
:A:A:A:A:A:A:A:A:A
1