Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kurgisupp

Värske supp
Retsept
portsjonile
1 kurk
30 g võid
6 dl puljongit
1 muna
peterselli
3-4 sl rõõska koort
soola
pipart
3 dl piima
Valmistusviis
Kurk koorida ja lõigata pikuti pooleks.
Eemaldada seemned ja lõigata väikesteks tükkideks.
Või sulatada, lisada vähehaaval puljong ja lasta keema.
Lisada kurk, maitse järgi soola ning pipart.
Keeta kuni kurk on pehme.
Valada läbi sõela, kloppida vedelaks püreeks.
Panna potti tagasi.
Piima lasta eraldi keema ja lisada siis püreele.
Vahustatud muna segada pliidilt võetud supile.
Serveerida kuumalt.
Raputa peale hakitud petersellilehti.
 
NB ! Koort võiks lisada ainult koos munaga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes