Eelroad

Vale kilpkonnasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: teadmata Autor: Mari
Loomalihaga supp
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Vasikapea pesta, lüüa pikuti pooleks ja eemaldada ajud.
Valada peale külm vesi, lasta keema ja kui on tekkinud vaht valada see vesi ära ja panna uus vesi sellele lisada maitseained ja ürdid.
Keeta tasasel tulel umbes 2-3 tundi, kuni liha on pehme.
Puljong kurnata.
Lõigata pea küljest ära liha.
Selitada puljong ja lisada liha, lasta kuumaks.
Enne serveerimist lisada sherrit või madeirat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Gleissy 28.jaan 2010 03:59
eeem...päris hull retsept ma ütleks: "Vasikapea pesta, lüüa pikuti pooleks ja eemaldada ajud." :O
1