Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kopsusupp

Supp siseelunditest
Retsept
portsjonile
Ūhe vasika kopsud ja süda
3 liitrit vett
maitseköögivilju
soola
3-4 sl odratangu
1 liiter kooritud kartuleid
1-2 sl vōid
3 sl jahu
1 sibul vōi küüslauk
Valmistusviis
Pese kopsud ja süda, kõrvalda sooned ning pane külmaveega keema.
Pärast vahu eemaldamist lisa maitseköögivili, soola ja sooja veega pestud odratangud.
15-20 minutit enne keetmise lõppu lisa tükeldatud kartulid.
Või, jahu ja hakitud sibul või küuslauk, pruunistada kergelt ning lisada supile.
Lauale andmisel lõigata kops ja süda kuubikuteks või peeneteks ribadeks ning panna supi sisse tagasi.

KOMMENTAARID

junsu 25.apr 2009 18:52
mmm kui mõnus
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree