Eelroad

Seene-juustusupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Ruth
Seenesupp värsketest või soolaseentest
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Hauta tükeldatud sibulat ja värskeid seeni õlis, kuni vesi on seentest peaaegu aurustunud.
Soolaseened tükelda ja kalla pannile hautatud sibula juurde.
Riputa jahu seentele ja sega läbi.
Kalla, teise käega pidevalt segades, peene nirena juurde kuubikutest ja veest valmistatud kuum leem.
Lase 15 minutit tasakesi keeda.
Lisa juust ja sega, kuni see on täielikult sulanud.
Maitsesta pipraga ja riputa peale maitserohelist.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Saakal 16.veeb 2008 21:31
Tõsiselt maitsev!
kippen 03.jaan 2008 16:48
Lihtne ja maitsev!
1