Eelroad

Heeringa-kartulitort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Soolane suutäis.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika kartul, leib ja nõrutatud heeringas väikesteks kuubikuteks.
Kata 24cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhi küpsetuspaberiga:
lõika ka serva katteks paraja suurusega pabeririba.
Raputa vormi põhjale pooled leivakuubikud ja suru peoga tugevasti kinni.
Sega hapukoore hulka till, murulauk, pipar, heeringa- ja kartulitükid ja ülejäänud leib.
Kalla segu leivakuubikutele, tasanda pind, kata vorm kinni ja lase mõni tund või järgmise päevani külmas maitsestuda.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa