Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Heeringa-kartulitort

Eelroad

Heeringa-kartulitort

Toidutare Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Soolane suutäis.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g koorega keedetud kartulid
300 g heeringafileed
400 g rukkileiba
400 g paksu hapukoort
1 dl peenestatud tilli
1 dl peenestatud
murulauku
musta pipart
Valmistusviis
Lõika kartul, leib ja nõrutatud heeringas väikesteks kuubikuteks.
Kata 24cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhi küpsetuspaberiga:
lõika ka serva katteks paraja suurusega pabeririba.
Raputa vormi põhjale pooled leivakuubikud ja suru peoga tugevasti kinni.
Sega hapukoore hulka till, murulauk, pipar, heeringa- ja kartulitükid ja ülejäänud leib.
Kalla segu leivakuubikutele, tasanda pind, kata vorm kinni ja lase mõni tund või järgmise päevani külmas maitsestuda.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga