Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Heeringa-kartulitort

Eelroad

Heeringa-kartulitort

Toidutare Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Soolane suutäis.
kuni 20 min
Retsept
portsjonile
500 g koorega keedetud kartulid
300 g heeringafileed
400 g rukkileiba
400 g paksu hapukoort
1 dl peenestatud tilli
1 dl peenestatud
murulauku
musta pipart
Valmistusviis
Lõika kartul, leib ja nõrutatud heeringas väikesteks kuubikuteks.
Kata 24cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhi küpsetuspaberiga:
lõika ka serva katteks paraja suurusega pabeririba.
Raputa vormi põhjale pooled leivakuubikud ja suru peoga tugevasti kinni.
Sega hapukoore hulka till, murulauk, pipar, heeringa- ja kartulitükid ja ülejäänud leib.
Kalla segu leivakuubikutele, tasanda pind, kata vorm kinni ja lase mõni tund või järgmise päevani külmas maitsestuda.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega