Eelroad

Hapuoblikakastmes krevetisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Krevetisalat hapuoblikakastmes juurselleri, avokaado ja maapähklitega. Valmistamisaeg u 30 minutit.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pese ja koori juurseller ning lõika seibideks. Keeda selleritükke kergelt soolases vees u 12 minutit. Lõika väikesteks kuubikuteks. Koori ja poolita avokaadod ning võta välja kivid. Viljaliha lõika väikesteks kuubikuteks. Sega kokku avokaadokuubikud, selleritükid, krevetid, maapähklid ja õli. Puhasta ja pese hapuoblikad, eemalda varred. Mõned lehed jäta tervena taldrikule, ülejäänud haki peeneks. Sega creme fraiche´i hakitud hapuoblikad ja sidrunimahl. Maitsesta pipra, soola ning Tabasco kastmega. Laota terved hapuoblikalehed desserttaldrikule, tõsta peale kaste ja salat.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa