Eelroad

Marineeritud kala

Keskmine hinne: 3.19 Allikas: Suur kokaraamat
Marineeritud kalafilee avokaado, tomati ja shampinjonidega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika kalafilee väikesteks tükkideks ja pane madalasse vormi.
Maitsesta soola ja pipraga ning piserda üle ühe sidruni mahlaga.
Kata vorm kilega ja jäta u kaheks tunniks külmikusse seisma.
Poolita avokaado, eemalda kivi, tükelda viljaliha ja piserda peale poole sidruni mahl.
Lõika puhastatud shampinjonid õhukesteks viiludeks.
Loputa ja kuivata tomat ning lõika tükkideks.
Tõsta kala vaagnale, kaunista avokaado- ja tomatikuubikutega ning shampinjoniviiludega.
Puista üle roseepipra ja piparmündilehtedega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa