NaisteMaailmKroonikatoidutare.eeideesahver.eeajakirjad24.eeraamat24.ee
Eelroad

Kanasupp

Keskmine hinne: 3.08 Autor: Toidutare
Maitsev kanalihasupp nuudlitega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Pane kanakoivad külma veega keema. Riisu leemelt vaht.
Kui vahtu enam ei eraldu, lisa sibul koos koorega (saad ilusa kollase puljongi), loorberileht ja 5 musta pipra tera.
Tõsta pehmeks keedetud kanakoivad puljongist ja kurna puljong läbi tiheda sõela.
Vala puljong potti tagasi, lisa kuubikuteks lõigatud kartul, jämeda riiviga riivitud porgand ja keeda köögivili pehmeks.
Lisa keetmata nuudlid.
Eemalda kanakoibadelt liha ja lõika liha väiksemateks tükkideks ning lisa supile.
Serveerimisel lisa basiilikuoks.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
meelika 02.märts 2013 20:05
Puljongi keetmisel lisasin mainitud sibulale, küüslaugule, paprikale ka jupikese varssellerit. Pärast püreerin lisandid ja lisasin supile. Tõesti maitsev supp :) Lihana kasutasin nii kana rinnakut kui koibi. Ootuspäraselt oli rinnakulihe kuivapoolne. Edaspidi jään ilmselt ainult koibade juurde, oodates "mahlakamat" lõpptulemus.
reelika 24.apr 2012 19:13
Kui puljongi keetmisel lisada koos sibulaga ka paprikat ja tomatit, siis saab tugevama maitsega puljongi. Meie pere lemmik :)
kadi 06.märts 2012 13:21
tegin, lisasin ka klimbid ja sõin ning väga hea oli :)
Hindaja 14.dets 2011 14:23
Lahja
Triinu 06.aug 2011 17:26
Mõnus supp, hea on, et õli ei pea lisama ja puljongikuubikut pole!
Atsinna 09.juuli 2011 16:48
Sool on kindlasti puudu. Kuid basiilika on hoone lühidalt, näiteks Püha Peetruse Basiilika Vatikanis. Toidumaailmas pole sellist sõna kasutusel, vaid on basiilik.
Hindaja 09.juuli 2011 09:52
Armas Toidutare. Kui lisate soola nimekirja, siis parandage samal ajal ka retseptis olev kirjaviga. Basiilika supi sisse ei sobi ja ei mahu ka.
Sonera 09.juuli 2011 09:36
aga soola? supp keeb ja kindlasti lisan ka maitse järgi soola.
marika 20.veeb 2011 11:16
väga hea super on supp väga tubli on see
Mariana 02.dets 2010 13:57
Mina lisan keetes alati paar küüslauguküünt ja petersellijuure. Küüslauguküüne surun pärast ka läbi tiheda sõela, siis jääb mõnus õrn küüslaugumaitse. Ja serveerimisel raputan peale alati ohtralt hakitud petersellilehti. Ja kui teha kanasuppi nii nagu minu Ukraina vanaema seda teeb, siis tuleb kana või kanakoivad keeta koos sibula,küüslaugu ja pipra-soolaga. Siis koivad välja,liha hakkida ja teha kanalihapirukad. Puljong läbi sõela ja lisada riivitud porgand ja keeta kuni porgand pehme. Niitnuudlid keeta eraldi. Serveerimisel niitnuudlid supikaussi, peale kuuma puljongit ohtra peterselliga ja kõvale kanalihapirukad :D
arxitibi 25.aug 2010 18:09
Normaalne argipäeva supp. Aga tõesti, ka mina maitsestasin veidi suppi erinevate maitsesooladega.
Signe 29.juuli 2009 22:36
Lihtne ja hea, täna tegin õhtusöögiks. Mulle tundus ka tegemise käigus, et puljong võib maitselt nõrgaks jääda, seega, tehes topeltkoguse, lisasin sibulat, pipart ja loorberilehte kolmekordse koguse jagu. Ja soola peaks ka lisama.
Hot Stuff 26.märts 2009 14:26
Üldiselt päris hea, aga kuna maitse jäi nõrgaks, siis lisasin kanapuljongit.
täistera 09.dets 2008 02:07
Hea jah. Eriti meeldib selle supi juures see, et retseptis pole puljongikuubkuid ega -kontsentraati.
Liisa 14.nov 2008 19:57
V2ga hea ja lihtne supp.
1