Eelroad

Piimasupp jahuklimpidega

Keskmine hinne: 3.36 Allikas: Targu talita Autor: Sirje Rekkor
Piimasupp jahu- ja tatrajahuklimpidega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Keeva piima sisse panna teelusikaga väikesed klimbid ja keeta tasasel tulel, kuni need on pinnale tõusnud. Supp maitsestada ja anda kuumalt lauale. Jahuklimbid: või pehmendada, lisada lahtisegatud muna, seejärel vaheldumisi jahu ja piim, segada hästi läbi ja maitsestada soolaga. Tatrajahuklimbid: Lahtisegatud munadele lisada sool, sulavõi, vaheldumisi tatrajahu ja piim ning segada hästi läbi. Jätta pooleks tunniks paisuma.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Pirukad, võileivad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maikenaiken 06.märts 2007 21:02
Supp tuli väga hea! Selle retsepti järgi läksid minu klimbid laiali ja natuke pudruks, teine kord panin 2 muna, teisi asju retsepti järgi ja klimbid püsisid ilusti koos.
1