Eelroad

Kanasupp köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Irina Nikitina
Maitsev ja värvikas kanasupp paprika, porgandi, oliivide ja hapukurgiga. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Keeda liigese kohalt poolitatud kanakoivad vees pehmeks, eemalda liha kontide küljest, lõika tükikesteks ja pane kurnatud leemesse tagasi. Lisa ka riis ja hauta madalal kuumusel 15 minutit. Hauta jämedalt riivitud porgandid ja väikesteks tükkideks lõigatud paprika õli ja vee segus poolpehmeks ja lisa supile. Lase tõusta keema, lisa maitseained ja hauta, kuni köögivili on soovikohaselt pehme. Rõngasteks lõigatud oliivid lisa valmis supile, viimistle maitse ja lase kaane all 5 minutit järelvalmida.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Leib, röstisai.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Didi 30.jaan 2005 15:17
väga väga väga hea maitses see supp!!!! lisasin veel 4-5 tilka tobascot juurde. mämmmmuuuu!
1