Eelroad

KANA-TOMATISUPP

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti naine - Heli Aasmäe
Lihtne ja kiireltvalmiv supp kanast, tomatist ja sarvekestest. Valmistamistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Keeda kanakintsud kanaleemes pehmeks, lõika liha väikesteks tükkideks. Kurna leem, lisa teokarbid või sarvekesed ja keeda peaaegu pehmeks. Lisa maitse järgi sibulapulbrit ja broilerimaitseainet. Tee tomatite tippu ristlõige, kasta tomatid sõelal 20 sekundiks keevasse vette ja tõmba koor maha. Lõika tomatid neljaks, pane supisse ja lase minut-kaks tasakesi keeda. NB! Tomatit ei tohi sodiks keeta, kuna siis kaotab supp oma väljanägemise. Riputa valmis supile maitserohelist ja serveeri kohe.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Valge leib, lavash.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa