Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kartulistruudel

Eelroad

Kartulistruudel

Kartulitoite
PrindiSoovita sõbrale
Keedetud kartulitest valmistatud tainast struudel hakklihatäidisega.Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
TAINAS:
500 g keedetud ja riivitud kartuleid
5 sl kartulijahu
2 sl sulatatud võid
1 muna
soola
hakitud petersellilehti
TÄIDIS:
250 g segahakkliha
1 muna
1 tl soola
1/3 tl pipart
1 tl majoraani või punet
1 sl hapukoort
hakitud petersellilehti
lisaks riivsaia
riivitud juustu
hapukoort
Valmistusviis
Tainaainetest segada ühtlane tainas. Rullida rasvatatud fooliumil või pärgamnedil (ilma selleta ei saa kokku rullida) õhukeseks. Täidise ained segada kokku. Tainale puistata peale riivsaia ja jaotada ühtlaselt hakklihasegu, jättes ääred 2-3 cm ulatuses vabaks. Kaetud tainas rullida ettevaatlikult kokku, asetada rasvainega määritud plaadile, küpsetada 200 kraadi juures 45 minutit. Siis määrida rull hapukoorega, puistata peale paar supilusikatäit riivitud juustu ja küpsetada veel 10-15 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes