Eelroad

Hiina munasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Munasupp singiga
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika sink peenikesteks ribadeks.
Puhasta, pese ja lõika õhukesteks rõngasteks kevadsibul.
Klopi munad lahti koos sojakastme ja seesamiõliga, maitsesta pipraga.
Aja keema kanapuljong ja vala munasegu läbi sõela puljongisse.
Tõsta pott kohe pliidilt, lisa singiribad ja sibularõngad ning lase neil mõnda aega puljongis tõmmata.
Kaunista supp hakitd peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lizzzu1 18.apr 2008 16:08
Noo mina tegin ja meile maitses, ise lisasin veel tofu kuubikuid ka juurde väga huvitav ja maitsev sai! Lihtne teha ja valmib kähku :)
piret 31.märts 2006 20:43
Ongi roheline sibul. Sibulavarsi võib hakkida pikemateks või lühemateks juppideks. Siin on öeldud, et lõika õhukesteks rõngasteks :)
wordpower 29.märts 2006 17:06
Kui oletada, et tegu on inglise keelest tõlgitud retseptiga, siis "kevadsibul" aka "springonion" ei ole eesti keeles midagi muud kui roheline sibul, mitte mugulsibul nagu sellest retseptist võib välja lugeda.
1