Eelroad

KALATASKUD

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Nuudlitainast ruutude sisse pandud mereandide raguu. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sõtku jahu, munad, toiduõli ja sool siledaks tainaks ja jäta kaetult u 2 tunniks seisma. Rulli tainas jahusel aluspinnal õhukeselt laiali ja lõika 8 ruutu (15x15 cm). Aseta tainas kergelt jahusele köögirätikule. Kalaraguu jaoks loputa ning tupsuta kuivaks kala ja vähid. Tükelda fileed, koori merivähid ja nõruta kammkarbid. Hauta neid mõnda aega pannil sulatatud võis, tõsta välja. Vala praevedeliku hulka valge vein ja keeda kaste kokku. Sega kastmesse vahukoor ja maitsesta soolaga. Tõsta kala, vähid ja karbid uuesti kastmesse ja lase veidi aega tõmmata. Tõsta tainaruudud kergelt soolasesse keeva vette, lisa õli ja keeda u 2 minutit, tõsta vahukulbiga välja. Pane raguu tainatükkidele ja keera tainanurgad peale. Garneeri basiilikulehtedega ja serveeri kohe.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa